Site-ul satului Mateuti
 Prima pagina Noutati Personalitati Album foto Scrie primarului Contacte
Despre satul Mateuţi
 Istoria satului
 Aşezarea geografică
 Economia
 Învăţământul
 ONG-uri
 Tineret şi Sport
 Cultura
 Religia
 
Administraţia publică
 Primăria
 Consiliul
 Organigrama
 
Activitatea consiliului
 Proiecte
 Decizii
 Dispoziţiile primarului
 Impozite şi taxe locale
 
Informaţii utile
 Licitaţii / Concursuri
 Autorizaţii / Acte emise
 Petiţii / Sesizări
 Ziarul "Glasul"
 
 
Întrevedere la SA Lafarge: perspective de conlucrare
21.03.2011

Conducerea Societăţii pe Acţiuni Lafarge Ciment (Moldova) a organizat la 16 februarie, anul curent, o întrevedere a managementului de vîrf a companiei cu reprezentanţii autorităţilor publice locale adiacente întreprinderii.

Evenimentul a avut drept scop continuarea şi aprofundarea relaţilor de parteneriat şi schimb de opinii privind situaţia în care activăm, specificînd punctele de tangenţă şi căile de soluţionare a prolemelor cotidiene. O informaţie de ordin general despre situaţia uzinei la zi a fost prezentată de directorul general Louis de Sambucy: rezultatele economice, contribuţiile la formarea bugetului, diversificarea produselor de ciment, o prioritate rămînînd securitatea şi siguranţa muncitorului, anul trecut uzina devenind membru al grupului de excelenţă în grupul Lafarge.

Leonid Nicorici a prezentat o informaţie privind rezultatele activităţii din ultimul an, specificînd activitatea nemijlocită a Lafarge (Ciment) Moldova la capitolul sponsorizare acordată fiecarii primării în parte din zona adiacentă. S-a menţionat ca situaţia economică precară îşi lasă amprenta asupra activităţilor de caritate pentru ultimii ani, volumul cărora în mare măsură depind de rezultatele economice obţinute.

Un subiect aparte la care s-a discutat în cadrul întîlnirii a constituit implimentarea parteneriatului cu PNUD Moldova, în care Lafarge îi revine rolul de umbrelă pentru primăriile noastre, de la care avem, de altfel, aşteptări mari.

Primarii au prezentat o informaţie generală despre localităţile pe care le reprezintă, trecînd în revistă evenimentele anului 2010, specificînd reuşitele şi problemele întîlnite pe parcurs, menţionînd aportul uzinei în soluţionarea lor.

Pe parcursul lunii martie curent, directorul general, pentru a face cunoştinţă mai îndeaproape cu fiecare localitate va efectua vizite de lucru în primăriile Rezina, Păpăuţi, Mateuţi şi Solonceni.

 
calendar Calendarul evenimentelor
  L   M   Mi   J   V   S   D  
         1 2 3 
 4 5 6 7 8 9 10 
 11 12 13 14 15 16 17 
 18 19 20 21 22 23 24 
 25 26 27 28 29 30   
 
arrow Arhiva evenimentelor
 
Noutati Ultimele noutăţi
line
21.03.2011
Copilărie rămasă în amintiri.
line
21.03.2011
Întrevedere la SA Lafarge: perspective de conlucrare.
line
08.09.2010
Sărbătoare în biografia satului.
line
11.08.2010
"La izvorul osoiencelor" – eveniment cultural de amploare.
line
arrow Arhiva noutăţilor
 
Prima pagină   |   Noutăţi   |   Personalităţi   |   Album foto   |   Scrie primarului   |   Contacte


Toate drepturile sunt rezervate.
© 2008-2010 Primăria s. Mateuţi, r-nul Rezina